Activitats primària

Home / Contiguts Educatius / Activitats Primària

Cetacis a la vista!!

QUÊ
QUÈ ÉS?
Cetacis a la vista! és un taller dinàmic i participatiu on mitjançant el joc l’alumnat  descobrirà els secrets del món dels cetacis i quins comportaments del nostre dia a dia, poden ajudar a millorar el seu estat de conservació.

El taller consta de dues parts:

  • La primera comença amb la simulació d’una sortida d’albirament de cetacis a bord d’un vaixell on, amb imatges i vídeos de cetacis dels nostres mars, s’estimula la curiositat per aquest grup de mamífers marins i es responen algunes preguntes sobre la seva biologia.
  • En la segona part, mitjançant un joc de teatralització s’anima a l’alumnat a participar en la conservació del medi marí, fomentant  actituds i comportaments respectuosos amb el medi ambient.
ON
A ON ES FA?
La Casa del Mar o al vostre centre educatiu.
Quant
QUINA DURADA TÉ?
Noranta minuts.
QUI
A QUI VA DIRIGIT?
A l’alumnat d’Educació Primària Obligatòria.
CE
CURRICULUM EDUCATIU
Aquest taller té un caràcter interdisciplinar i es pot integrar en diferents de les àrees curriculars que es treballen segons el currículum establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
  • Competències transversals (comunicatives, metodològiques i personals) i específiques (coneixement i interacció amb el món físic i social i cultural).
  • Àrees: Coneixement del medi natural, social i cultural.
Baixa
MATERIAL QUE ET POTS DESCARREGAR
Voleu saber una mica més del taller:

Si esteu interessats en realitzar el taller contacteu-nos: [email protected]