Activitats Secundària

Home / Contiguts Educatius / Activitats Secundària

Cetacis a la vista!!

QUÊ
QUÈ ÉS?
Cetacis a la vista! és un taller dinàmic i participatiu on mitjançant el joc l’alumnat descobrirà el món dels cetacis, les estratègies que es duen a terme per a la seva preservació i els valors naturals de l’àrea de custòdia marina del Canyons del Maresme.

El taller consta de dues parts:

  • La primera comença amb la simulació d’una sortida d’albirament de cetacis a bord d’un vaixell on en petits grups l’alumnat aplica la metodologia que es porta a terme en una sortida al mar. 
  • En la segona,  mitjançant un joc de rol, es planteja una problemàtica local que permet aproximar a l’alumnat a la realitat complexa de la gestió del medi marí, fomentant  el pensament crític i accions respectuoses amb el medi ambient. 
ON
A ON ES FA?
La Casa del Mar o al vostre centre educatiu.
Quant
QUINA DURADA TÉ?
Noranta minuts.
QUI
A QUI VA DIRIGIT?
A l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria.
CE
CURRICULUM EDUCATIU
Aquest taller té un caràcter interdisciplinar i es pot integrar en diferents de les àrees curriculars que es treballen segons el currículum establert pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
  • Competències transversals (comunicatives, metodològiques i personals) i específiques (coneixement i interacció amb el món físic i social i cultural).
  • Matèries: ciències de la naturalesa i ciències socials, geografia i història.
Baixa
MATERIAL QUE ET POTS DESCARREGAR
Voleu saber una mica més del taller:

Si esteu interessats en realitzar el taller contacteu-nos: [email protected]