Cetacis

posts displayed per category

Dofí mular Tursiops truncatus

Inclòs al Catàleg Nacional d’Espècies Amenaçades (espècie vulnerable), a la Directiva Hàbitats (annexos II i IV), al Conveni de Bonn (apèndix II), al Conveni de Berna (annex 2), a CITES (apèndix II), i a la llista vermella de la UICN (LC-preocupació menor).

 

Read more

Dofí llistat Stenella coeruleoalba

Inclòs al Catàleg Nacional d’Espècies Amenaçades (d’interès especial), a la Directiva Hàbitats (annex IV), al Conveni de Bonn (apèndix II), al Conveni de Berna (annex 3), a CITES (apèndix II), i a la llista roja de la UICN (LC-preocupació menor).

Read more

Cap d’olla gris Grampus griseus

Inclòs al Catàleg Nacional d’Espècies Amenaçades (d’interès especial), a la Directiva Hàbitats (annex IV), al Conveni de Berna (annex 3), a CITES (apèndix II), i a la llista roja de la UICN (LC-preocupació menor).

Read more

Rorqual comú Balaenoptera physalus

Inclòs al Catàleg Nacional d’Espècies Amenaçades (espècie vulnerable), a la Directiva Hàbitats (annex IV), al Conveni de Bonn (apèndix I y II), al Conveni de Berna (annex 3), a CITES (apèndix I), i a la llista roja de la UICN (EN-en perill).

Read more

Catxalot Physeter macrocephalus

Inclòs al Catàleg Nacional d’Espècies Amenaçades (espècie vulnerable), a la Directiva Hàbitats (annex IV), al Conveni de Bonn (apèndix I i II), al Conveni de Berna (annex 3), a CITES (apèndix I), i a la llista roja de la UICN (VU-vulnerable).

Read more