Molls al forn sobre llit de tomàquets (Mullus surmuletus)

Publicat 17 d'abril de 2015 in Peixos - 16
Autor: Núria Bàguena

MOLLS AL FORN SOBRE UN LLIT DE TOMÀQUET

INGREDIENTS
(4 racions)

8 molls
4 tomàquets madurs forts i grans
3 filets d’anxoves
2 gra d’all
1 cullerada de julivert picat
100 g pa ratllat
100 ml oli d’oliva extra verge
Sal i pebre

PREPARACIÓ

• Escalfeu el forn a 200 0C/termòstat 6.
• Escateu, retireu les vísceres i les aletes als rogers. Salpebreu i unteu-los amb oli.
• Renteu els tomàquets, escaldeu-los, peleu-los, retireu les llavors i piqueu-los a daus.
• Piqueu les anxoves.

CUINAR EL PLAT

• Fregiu l’all, afegiu les anxoves picades, deixeu coure 1 minut i afegiu el tomàquet preparat, salpebreu i afegiu el julivert picat.<
• Poseu aquesta preparació en una plata per anar al forn i a sobre i poseu els rogers, per sobre poseu-hi el pa ratllat i un bon raig d’oli d’oliva.
• Deixeu coure a 200ºC uns 8-10 minuts, el temps de cocció depèn de la mida del peix.

També podeu cuinar els peixos sobre un llit de samfaina

About The Author